Bongerd & Dijcke, een bijzonder project in de Stelt-Zuid. Op deze plek proef je de smaken van stad, dorp en Waal allemaal samen. In de Stelt-Zuid realiseert Heijmans Vastgoed samen met opZoom architecten 22 boomgaardwoningen.

Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Samen met de buurt ga je die boomgaard straks onderhouden, meer daarover lees je hier. Om de boomgaard heen komen gezinswoningen die met de tuin direct aan de boomgaard grenzen. De boomgaard beleef je vanuit de woonkamer als een verlengstuk van het terras. Woningtype Bongerd is een ruime eengezinswoning met een privéterras aan de boomgaard. Door kleine hoogteverschillen en groenzone is je privacy gegarandeerd en beleef je tot in je woonkamer de natuur. Stel je voor hoe veilig je kinderen hier spelen en jij gezellig met buren aan de picknicktafel het weekend inluidt. Life is good!

Bongerd heeft door de schuine asymmetrische, ver doorstekende kap, houtaccenten en grote ramen, een landelijke uitstraling. De woningen zijn bijzonder hoogwaardig qua materiaal, duurzaamheid en afwerking.

Meer informatie:
Projectwebsite Bongerd & Dijcke