Bongerd & Dijcke, een bijzonder project in de Stelt-Zuid. Op deze plek proef je de smaken van stad, dorp en Waal allemaal samen. In de Stelt-Zuid realiseert Heijmans Vastgoed samen met opZoom architecten 16 dijkwoningen.

Wonen aan de dijk, een prachtig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier en de binnenstad van Nijmegen. Bewoners van een dijkwoning kunnen zelf kiezen of ze horizontaal (op een verdieping) of verticaal (over meerdere verdiepingen) willen wonen.

Dijcke is een stoere woning met een zee aan leefruimte en mogelijkheden. Het huis wordt tegen de dijk gebouwd. Je voordeur zit op straatniveau en je auto parkeer je onder het huis voor de grote inpandige berging. Neem de trap naar boven en je wordt verrast door het prachtige vrije zicht op enerzijds de boomgaard en anderzijds de Waal. Zet die deur lekker open en loop je terras op. Deze woningen hebben nog een tweede en derde verdieping, waardoor er wel 4 slaapkamers mogelijk zijn.

Meer informatie:
Projectwebsite Bongerd & Dijcke