Lents Buiten is de naam van het deelproject van ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. Samen met andere partijen realiseert AM/Van Wonen tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk een bijzondere woonbuurt: de Stelt-Zuid. In Lents Buiten woon je straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard.

Diversiteit aan woningen
In Lents Buiten wordt gezorgd voor een grote diversiteit aan woningen. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Hieronder valt onder andere vloerverwarming op de woonverdieping, plafondhoge deuren, een luxe keuken met Siemens apparatuur en een luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt ervoor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt.

Meer informatie:
Projectwebsite Lents Buiten