De pre-sale van de boomgaardwoningen en de dijkwoningen binnen het project Lents buiten is gestart. Dit project wordt gerealiseerd door ontwikkelaarscombinatie AM/VanWonen. 

Lents Buiten bestaat uit 40 prachtige dijkwoningen en 33 boomgaardwoningen. De voorlopige prijzen van de dijkwoningen variëren tussen € 599.000 en € 676.500 v.o.n. en de voorlopige prijzen van de boomgaardwoningen variëren tussen € 485.500 en € 660.000 v.o.n. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de woonverdieping, een luxe keuken en badkamer, plafondhoge deuren, bestrating, terras en erfafscheiding. Daarnaast zijn er nog individuele keuzemogelijkheden zodat je je woning helemaal eigen kunt maken. Er is keuze in tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap-woningen.

Binnen het project Lents Buiten worden ook appartementen gerealiseerd ‘op de Terp’. Deze woningen zijn nog in ontwikkeling en gaan in een later stadium in verkoop.

De Stelt-Zuid
De Stelt-Zuid is een unieke locatie. Je proeft de smaken van stad, dorp en rivier op één locatie. De dijkwoningen hebben een prachtig uitzicht op de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. Straks geniet je van het dakterras van het uitzicht op de stuwwal en de oude stad, aan de overkant van de Waal. Woon je aan de boomgaard dan woon je in het groene hart van de Stelt-Zuid. Vanuit je woonkamer beleef je de boomgaard als verlengstuk van je eigen terras. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Een geweldige plek om te wonen.

Inschrijven
Je kunt je via de projectwebsite inschrijven voor de pre-sale. Zodra de verkoopstukken definitief gereed zijn wordt het einde van de pre-sale aangekondigd. Naar verwachting start de verkoop eind augustus/begin september.