Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de online pre-sale van het project Bongerd&Dijcke. Projectontwikkelaar Heijmans gaat binnen dit project 16 dijkwoningen en 22 boomgaardwoningen realiseren. 

Aan de boomgaard worden 22 woningen gerealiseerd, de prijzen starten vanaf € 485.000 v.o.n. In de boomgaard komen twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. De zolder is bij de boomgaardwoningen vrij indeelbaar. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, voor de deur. Aan de dijk worden 16 woningen gerealiseerd, de prijzen starten vanaf € 570.000 v.o.n. De dijkwoningen bestaan uit hoekwoningen, tussenwoningen en speciale woningen. De dijkwoningen hebben vier woonlagen. Bij de speciale woningen ligt op de woonkeuken op de eerste verdieping en op de woonkamer op de tweede verdieping. Er kan geparkeerd worden op eigen terrein, onder het huis. Zowel de boomgaardwoningen als de dijkwoningen zijn duurzaam, gasloos en energiezuinig.

De Stelt-Zuid
De Stelt-Zuid is een unieke locatie. Je proeft de smaken van stad, dorp en rivier op één locatie. De dijkwoningen hebben een prachtig uitzicht op de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. Straks geniet je van het dakterras van het uitzicht op de stuwwal en de oude stad, aan de overkant van de Waal. Woon je aan de boomgaard dan woon je in het groene hart van de Stelt-Zuid. Vanuit je woonkamer beleef je de boomgaard als verlengstuk van je eigen terras. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Een geweldige plek om te wonen.

Inschrijven
Schrijf je via de projectwebsite in voor de pre-sale. Je kunt je al inschrijven op bouwnummerniveau. Het moment van inschrijven voor de pre-sale is één van de selectiecriteria voor toewijzing. Naar verwachting start de verkoop medio september.