Na een succesvolle pre-sale start ontwikkelaar AM/VanWonen de verkoop van de boomgaard- en dijkwoningen van Lents Buiten. Kijk jij binnenkort vanuit je woonkamer over de dijk? Of zorg jij samen met je buren voor het onderhoud van de boomgaard? Ontdek welke woning bij jou past! 

Lents Buiten bestaat uit dijk- en boomgaardwoningen. De dijkwoningen bestaan uit hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn hebben een hoog afwerkingsniveau. Denk hierbij aan een luxe keuken met Siemens apparatuur, vloerverwarming op de woonverdieping, een luxe badkamer, plafondhoge deuren en oplevering inclusief bestrating, terras en erfafscheiding. Lents Buiten heeft verschillende varianten qua indeling. Zo kan een koper zelf kiezen of hij bijvoorbeeld op de eerste of op de tweede verdieping de woonkamer wil. AM/VanWonen biedt hierin drie indelingsvarianten. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen 199 en 206 m² en variëren tussen € 599.900 en € 664.000 v.o.n.

De boomgaardwoningen bestaan uit tussen- en hoekwoningen, extra grote hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen. Alle woningen hebben een hoog afwerkingsniveau. Denk hierbij aan een luxe keuken met Siemens apparatuur, vloerverwarming op de woonverdieping, een luxe badkamer, plafondhoge deuren en oplevering inclusief bestrating, terras en erfafscheiding. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen 158 en 185 m² en variëren tussen € 479.000 en € 632.500 v.o.n.

De appartementen binnen het project Lents Buiten gaan in een later stadium in verkoop.

De Stelt-Zuid 

In de Stelt-Zuid proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Met de komst van Stelt-Zuid krijgt de Waalsprong er twee woonsmaken bij: ‘Wonen aan de dijk’ en ‘Wonen aan de boomgaard’.  Ieder met een heel eigen sfeer en beleving. Wonen aan de dijk, het is een droom voor velen. Met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Straks geniet je van het dakterras van het uitzicht op de stuwwal en de oude stad, aan de overkant van de Waal. De romantische beleving van wonen aan de dijk wordt nog eens versterkt door de ruige struinruimte die direct aan jouw terras grenst.

Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Daaromheen komen prachtige gezinswoningen die direct aan de boomgaard grenzen. Vanuit je woonkamer beleef je de boomgaard als verlengstuk van je eigen terras. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Het is de bedoeling dat bewoners van de Stelt-Zuid een belangrijke rol krijgen in het beheer en onderhoud van deze boomgaard. Zij zijn straks verantwoordelijk voor een del van het onderhoud. Snoeien op verschillende momenten in het jaar, onderhoud van het groen bij de woningen, en natuurlijk oogsten zodra de vruchten rijp zijn. Het is maar een greep uit de werkzaamheden die moeten gebeuren. Samen de handen uit de mouwen, en natuurlijk ook samen genieten!

Bij de uitwerking van de plannen wordt een basisplan opgesteld voor de boomgaard. Daarbij wordt gekeken naar technische haalbaarheid maar bijvoorbeeld ook onderhoudsaspecten. Maar voordat het plan definitief wordt uitgewerkt voor aanleg, wil de gemeente Nijmegen graag met de toekomstige bewoners in overleg. Zodra er kopers en huurders bekend zijn, wordt dat overleg gestart. Dan wordt bekeken hoe de definitieve inrichting wordt. Klik hier om meer te weten te komen over het onderhoud van de boomgaard.

Inschrijven voor de verkoop

Via de projectwebsite kan je je als geïnteresseerde inschrijven op bouwnummerniveau. Op de interactieve kaart zie je welke kavels nog beschikbaar zijn. De makelaar neemt contact met je op zodra zij een woning kunnen toewijzen.

Daarnaast organiseert Lents Buiten op donderdag 26 september tussen 17.00 en 18.30 uur een inloopmoment in het kantoor van VanWonen in Thermion (Thermionpark 5, ingang aan de zijkant van het pand). Je kunt tijdens het inloopmoment een verkoopbrochure afhalen.