Afgelopen maandag, 28 oktober 2019, was er een geslaagde inloopbijeenkomst over de nieuwbouwplannen voor kindcentrum De Verbinding, de nieuwe gymzaal en de openbare ruimte. Heb je de inloopavond gemist? Dan kan je hier de plannen alsnog bekijken.

Onder andere buurtbewoners en ouders van kinderen waren benieuwd naar de plannen in hun directe omgeving en waar hun kind(eren) straks naar school gaan. Zo waren de architect van de school, Bulkens Architecten, en de architect van de gymzaal, LoD-Architecten, aanwezig om toelichting te geven op het ontwerp. De gemeente was aanwezig om toelichting te geven op het ontwerp van de openbare ruimte. Niet alleen ontwerpers waren er, maar ook medewerkers van De Verbinding en KION vertelden meer over inrichting van de school en de kinderopvang.

Bekijk hier de (concept) ontwerpen van de school, de gymzaal en de openbare ruimte zoals ze afgelopen maandag gepresenteerd zijn. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave. Aan deze beelden kunnen geen rechten worden ontleend.