Appartmenten Stelt-Zuid

Op 15 november aanstaande start de online pre-sale van de 41 appartementen in plan ‘Lents Buiten’ in Stelt-Zuid. Het zijn luxe appartementen op een unieke locatie. In Stelt-Zuid staat wonen in het landschap centraal!

Appartementen

De appartementen van Lents Buiten liggen ‘Op de terp’. Het is een plek aan de dijk, waar de dijkverzwaring breder wordt en een unieke gelegenheid biedt om te wonen. De appartementen hebben 3 of 4 kamers. Ze worden met allure afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim balkon en dan dat uitzicht… De appartementen hebben tijdens de pre-sale nog geen vaste v.o.n.-prijzen, maar variëren naar verwachting tussen € 380.000 en € 682.500. Daarnaast zijn er enkele exclusieve penthouses beschikbaar. Lees hier meer details over de appartementen.

Wonen in het landschap

Het landschap staat centraal in Stelt-Zuid. Hier geniet u van de uitwaarden, de dijk en het unieke uitzicht op de Waal. Er komt bovendien een boomgaard die door bewoners gezamenlijk wordt onderhouden. Wilt u meer weten? Lees dan meer over ‘Samen genieten, werken en vieren!’

Procedure pre-sale

Ontwikkelaar VanWonen biedt met deze pre-sale de mogelijkheid dat u zich kan inschrijven op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. Deze pre-sale geeft u alvast de tijd om u te oriënteren op de woning, de financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

In de tussentijd werkt VanWonen aan afronding van dit project. Naar verwachting zijn eind november de definitieve verkoopstukken gereed. Op maandag 25 november sluit de inschrijving voor de pre-sale en vindt een loting plaats. De appartementen worden voor de ingelote kandidaten exclusief gereserveerd; vervolgens communiceert VanWonen met de ingelote kandidaten de definitieve verkoopstukken en -prijzen en plannen een vrijblijvend verkoopgesprek met hen in. Om deel te kunnen nemen aan deze pre-sale, is het noodzakelijk een account te hebben bij het project ‘Lents Buiten’ van VanWonen. In dit proces is het belangrijk te weten dat VanWonen aan belangstellenden die in maart jongstleden controleerbaar aanwezig waren op de informatieavond, voorrang geeft bij de loting.

Meer informatie en hulp bij online inschrijven

Lukt het niet om een account aan te maken? Of heeft u liever hulp bij het online inschrijven? Dan bent u op dinsdag 19 november tussen 18.00 en 20.00 uur en zaterdag 23 november tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij VanWonen, gevestigd in Thermion (Thermionpark 5, Lent). Zij helpen u dan graag hiermee.
Neem voor meer informatie over de procedure contact met Melanie Willemse van VanWonen.

De belangrijkste informatie op een rij:

  • Vrijdag 15 november 10.00 uur start inschrijving.
  • Dinsdag 19 november tussen 18.00 en 20.00 uur én zaterdag 23 november tussen 10.00 en 16.00 uur inloopmoment voor hulp bij inschrijving.
  • Maandag 25 november 09.00 uur sluiting inschrijving.
  • Bij meerdere inschrijvingen voor hetzelfde bouwnummer wordt er geloot tussen de inschrijvers. Het tijdstip van online inschrijving voor één of meerdere bouwnummers maakt niet uit. Alle inschrijvingen tussen 15 november en 25 november maken evenveel kans op toewijzing (met inachtneming van de hierboven genoemde voorrangsregels).
  • Op maandag 2 december starten de verkoopgesprekken.