Op woensdag 11 december om 17.00 uur start ontwikkelaar BPD met de verkoop van het project Steltse Dijkgaarden. Binnen het project worden prachtige dijk- en boomgaardwoningen gerealiseerd. Geniet jij van een boomgaard als achtertuin? Of ga je voor een prachtig uitzicht op de Waal? 

Wonen in Steltse Dijkgaarden betekent puur en fris wonen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, uitstekende isolatie en zonnepanelen. Een duurzaam én bewust huis, waar je nu en in de toekomst comfortabel kunt wonen. Daarnaast biedt nieuwbouw je alle ruimte om je eigen woonwensen te realiseren. Binnen het project worden er 19 boomgaardwoningen en 12 dijkwoningen gerealiseerd. De prijzen voor de boomgaardwoningen variëren tussen € 445.000 en € 590.000 v.o.n. en de dijkwoningen variëren tussen € 607.500 en € 645.500 v.o.n.

Stelt-Zuid
In de Stelt-Zuid proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Het landschap staat centraal. Hier geniet je van de uitwaarden, de dijk en het unieke uitzicht op de Waal. Er komt bovendien een boomgaard die door bewoners gezamenlijk wordt onderhouden. Meer weten? Lees hier alles over het gezamenlijk onderhoud van de boomgaard.

Inschrijven
Wil je de start verkoop mail ontvangen? Laat dan je NAW-gegevens achter onder het woningtype van je voorkeur, bekijk hier de verschillende woningtypes. Alleen dan ontvang je op woensdag 11 december om 17.00 uur een mail van Steltse Dijkgaarden om je voorkeuren aan te geven. Je kunt tot en met woensdag 18 december 17.00 uur je voorkeuren doorgeven. Op donderdag 19 december worden de woningen toegewezen.

Klik hier voor meer informatie over de start verkoop.