Afgelopen week heeft ontwikkelaar VanWonen de omgevingsvergunning ontvangen voor de realisatie van 32 boomgaardwoningen en 30 dijkwoningen in de Stelt-Zuid. De woningen maken onderdeel uit van het plan Lents Buiten. Naast deze eengezinswoningen ontwikkelt VanWonen in dit project nog eens 41 luxe appartementen.

Er zijn nog enkele eengezinswoningen te koop in Lents Buiten. Met name woningen in de boomgaard, waar je straks dicht bij het historische centrum van Nijmegen toch heerlijk landelijk kunt wonen, zijn nog beschikbaar. Geniet van de natuur van de boomgaard of de watersingel, waar kinderen onbeperkt kunnen spelen. De beschikbare woningen hebben een woonoppervlak van minstens 158 m², tot XL hoekwoningen met vijf slaapkamers en twee badkamers met een woonoppervlak van 177m². De start bouw van het project wordt verwacht in juni 2020.

Diner voor twee
Ben jij of ken jij iemand die een mooie woning zoekt, tip ze dan gerust op het prachtige project Lents Buiten. In het kader van deze Valentijnsweek beloont VanWonen iedereen die deze week belangstelling toont (stuur hiervoor een mail of schrijf je in bij Lents Buiten) en tot koop overgaat met een cadeaubon voor een diner voor twee bij Stroom in Lent. Meer informatie over de beschikbaarheid van de woningen vind je op de projectwebsite.