Woningcorporatie Talis biedt van 9 tot en met 11 maart de 20 huurwoningen in de Stelt-Zuid aan op Entree. Eén woning wordt verloot, de overige 19 worden toegewezen aan de hand van meettijd. Geniet jij straks ook van verse appels uit de boomgaard?  

De voor een- en tweepersoonshuishoudens geschikte woningen zijn verdeeld over twee blokken van tien woningen. Ze staan rug-aan-rug tegen elkaar. De blokken hebben de architectuur van een schuur, en gaan op die manier mooi op in het landschap. Er is geen achtertuin, maar er is wel een terras. Met drie woonlagen per woning kom je binnen op de begane grond in de keuken, op de eerste verdieping is de woonkamer en op de tweede verdieping de slaapkamer en badkamer.

Start verhuur
De woningen worden van 9 tot en met 11 maart aangeboden op Entree, en hebben een huurprijs van € 620,74 (prijspeil 2020). Op de website van Entree lees je of je in aanmerking komt voor een woning in de Stelt-Zuid, daar wordt meer verteld over passend toewijzen. De eerste 60 kandidaten met de langste meettijd krijgen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Bij deze bijeenkomst wordt meer verteld over de verhuurprocedure en de planning, maar ook wordt er meer verteld over het bijzondere planconcept.

Planning
In februari is de start bouw al feestelijk gevierd. De eerste boom van de Stelt-Zuid, een notenboom, werd tijdens het start bouw moment geplant door Ronald Leushuis (bestuurder Talis), Noël Vergunst (wethouder) en Ted van der Netten Van Stigt (directeur De Vree en Sliepen). Hier lees je meer over de start bouw van deze bijzondere woningen. Als alles volgens planning verloopt worden de woningen in juli 2020 opgeleverd. Wie weet woon jij deze zomer al in je nieuwe thuis.

Meer weten? 
Ga naar de projectwebsite, of neem contact op met Talis.