Op dinsdag 10 maart start Heijmans de verkoop van Bongerd&Dijcke. Voorafgaand aan de start verkoop organiseert Heijmans een ‘Meet&Greet’ waar je al je vragen kunt stellen en de sfeer kunt proeven van de Stelt-Zuid. Ga jij voor een woning aan de dijk? Of pluk je graag je eigen vruchten in de boomgaard? 

De manier waarop Bongerd&Dijcke is opgezet stimuleert ontmoeting. Type Bongerd is een ruime eengezinswoning met terras aan de boomgaard. Door de hoogteverschillen is je privacy gegarandeerd, maar beleef je toch de natuur tot in je woonkamer. Dijcke is een stoere woning met een zee aan leefruimte en mogelijkheden. Boven heb je prachtig vrij zicht op de Waal én de boomgaard. De indeling van deze woningen staat nog niet vast, zodat jij kunt kiezen wat er bij jou past. Binnen het project worden 22 boomgaardwoningen en 16 dijkwoningen gerealiseerd. De prijzen voor type Bongerd variëren tussen € 490.000 en € 537.000 v.o.n. en voor type Dijcke variëren de prijzen tussen € 567.000 en € 607.000 v.o.n.

De Stelt-Zuid
In de Stelt-Zuid proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Het landschap staat centraal. Hier geniet je van de uitwaarden, de dijk en het unieke uitzicht op de Waal. Er komt bovendien een boomgaard die door bewoners gezamenlijk wordt onderhouden. Meer weten? Lees hier alles over het gezamenlijk onderhoud van de boomgaard.

Meet&Greet en start verkoop
Dinsdagavond 10 maart kun je tussen 19.00 en 21.00 uur terecht in LIV Woonbelevingscentrum voor de Meet&Greet. Hans Janssen Garantiemakelaars, Heijmans en de gemeente Nijmegen staan klaar voor al je vragen over de Stelt-Zuid. Vanaf 10 maart 21.00 uur tot en met 16 maart 13.00 uur kun je je op de website inschrijven voor de woning naar jouw keuze. Inschrijven voor de Meet&Greet kan hier.