Met ingang van 20 maart, 13.00 uur is het Wooninformatiecentrum Waalsprong voorlopig gesloten. Dit geldt ook voor de Kavelwinkel Nijmegen. Wij staan je graag telefonisch te woord, of stel jouw vraag per mail. 

In verband met de landelijke ontwikkelingen rondom het nieuwe coronavirus is besloten om de deuren van het Wooninformatiecentrum (en daarmee ook de Kavelwinkel) voorlopig te sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 7 april.

Digitaal of telefonisch
Vragen hoeven niet tot dan te wachten. Zoals vele Nederlanders, werken onze collega’s vanuit huis verder. In plaats van persoonlijk contact, beantwoorden wij je vragen graag via andere kanalen.

  • Je kunt telefonisch contact opnemen via ons vaste telefoonnummer: 024 329 8701. Doe dit bij voorkeur op woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Mocht je in de voicemail komen, spreek dan duidelijk naam en telefoonnummer in, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
  • Of stel je vraag per mail. Heb je vragen specifiek over zelfbouw en het kavelaanbod, richt deze dan via dit mailadres. Geef daarbij – als je dat prettig vindt – ook je telefoonnummer door, zodat wij contact op kunnen nemen als je vraag niet duidelijk is.

Op deze manier hopen wij toch zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Omdat onze medewerkers niet in direct contact staan met hun collega’s, kan het misschien iets langer duren dan normaal om de informatie te verzamelen.

Onderstation TenneT: Ontwerpbestemmingsplan ter visie
In verband met de sluiting van ons fysieke bezoekerscentrum is ook het ontwerp bestemmingsplan van het onderstation van TenneT bij ons niet meer ter inzage totdat we opnieuw geopend zijn. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tot 23 april wel ter inzage bij de informatiebalie van de Stadswinkel. U kunt het ook digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U vindt ook een overzicht van alle informatie op de website van de gemeente Nijmegen.

Op de hoogte blijven
Volg het nieuws op waalsprong.nl of abonneer je op de nieuwsbrief voor updates over het opnieuw openstellen van het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

Wij hopen je snel in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen!