De bouwwerkzaamheden van de 20 woningen van Talis in zijn in volle gang. De eerste woningen van Talis worden nog deze zomer opgeleverd. Ook de bouw van de gymzaal en van de grondgebonden woningen van Lents Buiten wordt binnenkort gestart!  

De toekomstige gymzaal.

Vanaf eind juni start aannemer Giesbers met de bouw van de gymzaal. De artist impression van de gymzaal zie je hiernaast. Tijdens de ontwerpfase is rekening gehouden met de bijzondere planfilosofie van de Stelt-Zuid. Zo heeft het gebouw een stalvormig ontwerp en een groen dak. De gymzaal wordt straks onder andere gebruikt door basisschool De Verbinding, die ook in het oostelijk deel van de Stelt een plek krijgt. Vooralsnog staat de oplevering van de gymzaal in het voorjaar van 2021 op de planning. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de uitwerking van het schoolgebouw: de bouw daarvan start in het najaar  van dit jaar en wordt in 2021 in gebruik genomen.

Lents Buiten start de bouw
Ontwikkelaar VanWonen start eind juni met de bouw van de 63 grondgebonden woningen binnen het project Lents Buiten. Het gaat hier dan om zowel boomgaardwoningen als dijkwoningen. Een maand later start VanWonen ook met de bouw van de 41 appartementen. VanWonen maakt binnen Lents Buiten gebruik van natuurlijk en duurzame materialen, zodat de woningen perfect passen in het landschappelijke karakter van de Stelt-Zuid. Naar verwachting worden de woningen van Lents Buiten eind 2021 gefaseerd opgeleverd.

Woningaanbod in de Stelt-Zuid
Er zijn nog verschillende woningen en appartementen te koop. Zo hebben de projecten Steltse Dijkgaarden en Bongerd&Dijcke nog verschillende typen boomgaard- en dijkwoningen in verkoop. Ook binnen het project Lents Buiten zijn nog verschillende grondgebonden woningen én appartementen te koop. Klik hier voor het actuele woningaanbod.