Donderdag 9 juli vierden kopers, samen met VanWonen, de start bouw van het project Lents Buiten. De bouw werd iets anders gevierd dan normaliter. Directeur Francis van Haren van Van Grunsven Groep Bouw & ontwikkeling, en directeur Mireille Jeurnink van VanWonen spraken de kopers toe. Kopers ontvingen een flesje cava om online het glas te heffen op de start bouw. Gezamenlijk keken zij naar de video die VanWonen maakte over de start bouw.  

Lents Buiten
In Lents Buiten wordt gezorgd voor een grote diversiteit aan woningen. AM/VanWonen ontwikkelt hier 33 boomgaardwoningen, 40 dijkwoningen en 41 appartementen. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt ervoor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt. Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar, bekijk hier het aanbod. 

Oplevering
De oplevering van de grondgebonden staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021. De appartementen worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021 opgeleverd.