Met ingang van vandaag (30 september) is het Wooninformatiecentrum Waalsprong voorlopig gesloten. Dit geldt ook voor de Kavelwinkel Nijmegen. Wij staan u graag op andere manieren te woord!  

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is besloten om de deuren van het Wooninformatiecentrum (en daarmee ook de Kavelwinkel) voorlopig te sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 20 oktober. Hierna wordt gekeken of we eventueel weer (gedeeltelijk) onze deuren kunnen openen.

Andere contactmogelijkheden
Uw vragen hoeven niet tot dan te wachten. Zoals vele Nederlanders, werken onze collega’s vanuit huis verder. In plaats van persoonlijk contact, beantwoorden wij uw vragen graag via andere kanalen. Zo kunt u telefonisch, per mail, per chat of bijvoorbeeld op Facebook Messenger contact met ons opnemen. Op deze manier hopen wij toch zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. De contactmogelijkheden en de tijden waarop wij bereikbaar zijn vindt u op de contactpagina.

Op de hoogte blijven
Volg het nieuws op waalsprong.nl of abonneer u op de nieuwsbrief voor updates over het opnieuw openstellen van het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

Wij hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen!