Van harte gefeliciteerd aan alle kopers van Steltse Dijkgaarden: de bouw van de woningen gaat definitief van start!

De verwachting is dat aannemer De Vree en Sliepen Bouwbedrijf in maart 2021 start met de bouwwerkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Denk hierbij aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken, maar bijvoorbeeld ook het bestellen van heipalen.

Maak kennis met toekomstige buren
Zodra de bouw van start gaat en de coronamaatregelen het toelaten, nodigt ontwikkelaar BPD kopers, samen met de aannemer, uit voor een feestelijke bijeenkomst. Zo kunnen kopers alvast kennis maken met de toekomstige buren.

Naast de woningen van Talis en de woningen binnen het project Lents Buiten, is dit het derde project dat de bouw start in de Stelt-Zuid. Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar binnen het project Steltse Dijkgaarden. Klik hier voor het actuele woningaanbod.