Het Waalsprong Informatiecentrum en de Kavelwinkel Nijmegen zijn in verband met de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis verder, dus uw vragen hoeven niet te wachten. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

 • Per e-mail
  U kunt per mail contact met ons opnemen via:

 • Telefonisch
  Wij staan u telefonisch graag te woord van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 13.00 en 17.00 uur via 024-3298701
 • Chat live met het Waalsprongteam
  Via de Waalsprong website kunt u van maandag tot en met donderdag live met ons chatten tussen 13.00 en 16.00 uur. De chatfunctie vindt u rechtsonder in uw scherm, op de tijden dat de chat actief is. Klik aan, stel uw vraag, en u krijgt direct antwoord op uw vragen.
 • Kavelwinkel Nijmegen
  De kavelwinkel is telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-31101193. Op andere dagen kunt u uw vragen over zelfbouw en kavels mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavelcoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Facebook Messenger
  Beschikt u over Facebook? Via onze pagina’s over de Waalsprong en Stelt-Zuid kunt u ons team via Messenger bereiken!

Wij hopen u snel weer persoonlijk te kunnen begroeten!

Bezoekadres:

Woenderskamp 103
6663 RA Lent
024-3298701
info@waalsprong.nl