Eerder vertelden we al in een interview met Robert Tannemaat dat het participatieproces van het zélf onderhouden van het groen in de boomgaard en struinzone in het voorjaar gestart zou worden. Nu is het zo ver! 

Bewoners en toekomstige bewoners van de Stelt-Zuid hebben afgelopen week al een ‘save the date’ ontvangen voor de online informatieavond op 4 maart. Zij ontvangen komende week de officiële uitnodiging voor de start van de participatie. Tijdens deze avond worden bewoners door Robert meegenomen in de plannen en in wat zij de komende tijd kunnen verwachten.

Samen meedoen in het groen
De Stelt-Zuid is niet zomaar een wijk. Je woont hier letterlijk in het landschap, je maakt er onderdeel van uit. We doen dan ook graag een beroep op bewoners om samen te zorgen voor dit bijzondere stukje Waalsprong. In de boomgaard en de struinzone maak je samen nieuwe herinneringen. Het is óók de plek waar je als bewoners samen de handen uit de mouwen steekt. Meer over samen de handen uit de mouwen steken lees je hier.

Koper en geen uitnodiging ontvangen? 
Heb jij een woning gekocht in de Stelt-Zuid, maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met je contactpersoon bij de makelaar.