Wilt u meer weten over de Stelt-Zuid?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over één van de projecten? Vul dan onderstaand informatieformulier in.

Contact formulier

Nieuwsbrief de Stelt-Zuid

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Stelt-Zuid? Schrijft u zich dan hier in voor de digitale nieuwsbrief voor de Stelt-Zuid.

Waalsprong Informatiecentrum (WIC)

Het Waalsprong Informatiecentrum en de Kavelwinkel Nijmegen zijn in verband met de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis verder, dus uw vragen hoeven niet te wachten. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

 • Per e-mail
  U kunt per mail contact met ons opnemen via:

 • Telefonisch
  Wij staan u telefonisch graag te woord van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 13.00 en 17.00 uur via 024-3298701
 • Chat live met het Waalsprongteam
  Via de Waalsprong website kunt u van maandag tot en met donderdag live met ons chatten tussen 13.00 en 16.00 uur. De chatfunctie vindt u rechtsonder in uw scherm, op de tijden dat de chat actief is. Klik aan, stel uw vraag, en u krijgt direct antwoord op uw vragen.
 • Kavelwinkel Nijmegen
  De kavelwinkel is telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-31101193. Op andere dagen kunt u uw vragen over zelfbouw en kavels mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavelcoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Facebook Messenger
  Beschikt u over Facebook? Via onze pagina’s over de Waalsprong en Stelt-Zuid kunt u ons team via Messenger bereiken!

Wij hopen u snel weer persoonlijk te kunnen begroeten!

Bezoekadres:

Woenderskamp 103
6663 RA Lent
024-3298701
wic@waalsprong.nl