Bijzonder wonen

De Stelt-Zuid wordt uniek in al zijn facetten. Hart van het plan vormt een nieuw aan te leggen boomgaard, met daaromheen woningen. Op twee locaties in het gebied is ruimte gereserveerd voor appartementen, met een uniek uitzicht op de Waal, de stad en de oude stuwwal. En het wordt nog eens extra bijzonder met woningen die gebouwd worden aan de dijk. De Stelt-Zuid is met recht een bijzondere woonlocatie.

Maak hier een vogelvlucht door de Stelt-Zuid.

Unieke locatie

In de Stelt proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Met de Waal, de nieuwe Spiegelwaal, de dijken en de boten geniet je optimaal van wat het rivierlandschap te bieden heeft. Je woont er in de gezellige sfeer van het oude dorp Lent. De historische binnenstad van Nijmegen lonkt aan de overzijde. Met de komst van de Stelt-Zuid krijgt de Waalsprong er twee woonsmaken bij: ‘Wonen aan de dijk’ en ‘Wonen in de boomgaard’.  Beiden met een heel eigen sfeer en beleving. Beide locaties zijn uniek te noemen!

Wonen in de boomgaard

Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Daaromheen komen prachtige gezinswoningen die direct aan de boomgaard grenzen. Vanuit je woonkamer beleef je de boomgaard als verlengstuk van je eigen terras. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Wat een geweldige plek om te wonen.

Een boomgaard, die ooit moest verdwijnen maar nieuw leven in wordt geblazen, vormt de groene kern van de Stelt-Zuid. Ruime eengezinswoningen omzomen dit levendige hart. Hoe mooi kan wonen zijn met een boomgaard als achtertuin? Samen met je gezin en je buurtgenoten is het er heerlijk toeven. Een plek om samen nieuwe herinneringen te maken om nooit te vergeten.

Beleef de seizoenen
Rondom de boomgaard komen woningen die volop ruimte bieden voor een comfortabel (gezins)leven. Rij- en hoekwoningen worden vriendelijk gegroepeerd in gevarieerde blokken van 2 tot 6 woningen. Met een besloten privé-terras direct grenzend aan de boomgaard. Je hebt hier de boomgaard als jouw achtertuin! Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op de boomgaard, beleef je de seizoenen en woon je letterlijk in het landschap.

Privacy
Het privé-terras heeft een open verbinding met de boomgaard. Door kleine hoogteverschillen tussen terras en boomgaard, gecombineerd met laag groen wordt jouw privacy gewaarborgd, zonder dat je het uitzicht naar de boomgaard hoeft te missen. De boomgaard is voor iedereen toegankelijk. Als bewoner kun je dan ook optimaal gebruik maken van deze bijzondere leefomgeving. Samen met je buren speel je bovendien een belangrijke rol in het onderhoud van de boomgaard. En natuurlijk samen genieten van de oogst!

Hoe romantisch kan het zijn:
wonen aan de dijk?

Wonen aan de dijk, het is een droom voor velen. Met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Het kan straks in de Stelt-Zuid. Er komen appartementen en – nieuw voor de Waalsprong – zeer bijzondere dijkwoningen. In de Stelt-Zuid combineer je deze sfeervolle locatie met modern wooncomfort. Hoe romantisch kan het zijn: wonen aan de dijk!

Straks geniet je van het dakterras van het uitzicht op de stuwwal en de oude stad, aan de overkant van de Waal. De romantische beleving van wonen aan de dijk wordt nog eens versterkt door de ruige struinruimte die direct aan jouw terras grenst.

RUST

RUIMTE

LEVENDIGHEID