Op zaterdag 26 september aanstaande tussen 13.00 uur en 16.00 uur organiseert ontwikkelaar VanWonen voor de toekomstige bewoners en belangstellenden van het project Lents Buiten in de Stelt-Zuid een buurtwandeling.

…Stelt u zich een voor hoe september in de Stelt-Zuid er vanaf 2025 uit zal gaan zien. Aan lange tafels samen in het groen, nagenieten van de oogst. De zomer is weer als een speer voorbij gegaan, u heeft het seizoen nog nooit zo intensief beleefd. Misschien bent u zelfs wel een beetje toe aan de herfst… 

Kopers en belangstellenden worden deze middag meegenomen op reis door de tijd naar burendag van 2025. De wandeling start op het bouwterrein, op de hoek van de kruising Turennesingel en de Jan van Ruitenbeekstraat in Lent en de wandeling eindigt bij het Wijnfort waar u kunt genieten van een kop koffie of thee of een borrel aangeboden krijgt.

Wandelt u ook mee? 
Er is voor de start van de wandeling een tijdslot per huishouden. Aanmelden voor deze wandeling is verplicht. U kunt zich tot donderdag 24 september 17.00 uur aanmelden via info@vanwonen.com. Een medewerker van VanWonen neemt daarna contact met u op en geeft en u door in welk tijdsslot u kunt starten aan de wandeling.

Enkele praktische tips:

  • De wandeling is maximaal 2 kilometer;
  • De wandeling vindt plaats in de buitenlucht, op de bouwplaats van Lents Buiten. Er vinden geen bouwwerkzaamheden plaats op 26 september. Hou met uw kleding en schoeisel rekening met de weersvoorspellingen, de bouwwegen zijn onverhard;
  • Er is voldoende fietsparkeergelegenheid. Komt u toch met de auto? Dan kunt u parkeren langs de Turennesingel, op de bouwplaats of bij het Wijnfort.