De nieuwste, levensechte beelden van Steltse Dijkgaarden zijn bekend. Ontwikkelaar BPD geeft vast een sneak preview. Bekijk ze hier! 

Een nieuwbouwwoning kopen is natuurlijk iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Je koopt een huis dat nog niet gebouwd is, en je dus nog nooit in het echt hebt gezien. Om toch een beetje de sfeer te proeven maakt een ontwikkelaar vaak levensechte beelden van je toekomstige woning: artist impressions.

De beelden die nu van Steltse Dijkgaarden bekend zijn, zijn nog concept versies. Er kunnen nog kleine wijzigingen plaatsvinden, maar de grote lijnen van de artist impressions kloppen. Op de pagina ‘woningen‘ op de projectwebsite vind je per woningtype en bouwnummer de conceptbeelden.

De woningen binnen Steltse Dijkgaarden gaan binnenkort in verkoop. Houd hiervoor de website van Steltse Dijkgaarden in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Steltse Dijkgaarden 

Steltse Dijkgaarden is een project van BPD in het gebied de Stelt-Zuid. Wonen in Steltse Dijkgaarden betekent puur en fris wonen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, uitstekende isolatie en zonnepanelen. Een duurzaam én bewust huis, waar je nu en in de toekomst comfortabel kunt wonen. Daarnaast biedt nieuwbouw je alle ruimte om je eigen woonwensen te realiseren. Binnen het project worden er 19 boomgaardwoningen en 12 dijkwoningen gerealiseerd.

Ga naar de projectwebsite voor meer informatie.