Basisschool De Verbinding, KION en de gemeente Nijmegen nodigen je uit voor een inloopbijeenkomst op maandag 28 oktober over de nieuwbouwplannen van kindcentrum De Verbinding en de gymzaal in de Stelt-Zuid.

Tijdens de avond wordt het ontwerp van het kindcentrum, de gymzaal, het speelplein, de parkeerplaatsen en de openbare ruimte gepresenteerd. De architecten van het kindcentrum en de gymzaal zijn aanwezig om een toelichting te geven op de plannen. Ook zijn er vertegenwoordigers van de school en de kinderopvang, het schoolbestuur en de gemeente aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het toelichten van de plannen.

De informatieavond vindt plaats op maandag 28 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong (Thermionpark 7, 6663 MM Lent). Aanmelden voor deze avond is niet nodig.