Ontwikkelaar VanWonen is afgelopen zomer gestart met de bouw van het project Lents Buiten. En de bouw gaat in rap tempo. De eerste contouren van de woningen zijn al zichtbaar. Ook de bouw van de appartementen gaat in rap tempo. 

Bekijk nu de voortgang van de bouw in vogelvlucht met de dronebeelden van VanWonen.

Oplevering
De oplevering van de woningen staat vooralsnog gepland op eind 2021. Dan kunnen de eerste bewoners genieten van hun woning in de Stelt-Zuid. Zie jij een woning op deze prachtige plek ook wel zitten? Bekijk dan snel het aanbod van de projecten Lents Buiten, Steltse Dijkgaarden en Bongerd&Dijcke. Binnen elk project zijn nog verschillende woningen beschikbaar. Wie weet zit jij dan wel over een tijdje te genieten van het prachtige uitzicht over de dijk, of smul je van een appeltaart met zelfgeoogste appels uit de boomgaard.